Рада планує прийняти 37 законів, спрямованих на спрощення ведення бізнесу

Share Button

Верховна Рада планує прийняти 37 законів, спрямованих на спрощення ведення бізнесу в Україні. Всі документи повинні бути прийняті до травняПро це заявив глава парламенту Володимир Гройсман під час погоджувальної ради фракцій.

За його словами, законопроекти покликані поліпшити позиції України в світовому рейтингу Doing Business.

Гройсман зазначив також, що всі документи повинні бути прийняті до травня. При цьому 13 з них ще не внесені до парламенту, тому спікер закликав Кабінет міністрів якомога швидше надати депутатам можливість роботи над цими законопроектами.

Як писала Politeka, на початку грудня 2015 міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус заявив, що в 2017 році Україна увійде до 20 кращих країн рейтингу Doing Business.

Раніше глава Мінекономрозвитку заявляв, що вже в 2016 році Україна увійде до переліку 50 країн світу, де найлегше вести бізнес за версією рейтингу Світового банку Doing Business.

Наприкінці жовтня Україна піднялася на 83-е місце в рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business, який щорічно складає Світовий банк. Це на 13 позицій вище показників 2014 року.

Коментарі