Битва за ДФСУ: навіщо Гройсман відбирає у Мінфіну фіскальну службу?

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман хоче позбавити міністра фінансів Олександра Данилюка повноважень з управління ДФСУ. Про конфлікт у Кабміні та його можливі наслідки розглянемо у матеріалі.

Читати далі

Захист персональних даних: нові проблеми українського бізнесу через зміну правил ЄС

Щодня кожен із нас користується інтернетом – ми перевіряємо пошту і новини, заходимо в соціальні мережі, завантажуємо додатки на смартфон,

Читати далі

Які права маєте під час документальної виїзної планової та позапланової перевірки

Які права ви маєте та як чинити під час документальної виїзної планової та позапланової перевірки, ці питання розглянемо у матеріалі. 

Читати далі

Розширено список юросіб, що підпадають під перелік підприємств високого ступеня ризику

Відповідно до Наказу Мінфіну №386 від 26.03.2018 року, опублікованому в “Офіційному віснику України”  N 41 (29.05.2018), деяким підприємствам потрібно детально переглянути своє податкове навантаження.

Читати далі

Чи може працівник провести сплату ЄСВ з метою отримання допомоги по безробіттю?

Обчислюють і сплачують ЄСВ за осіб, що працюють на підприємствах, в установах чи організаціях, їхні роботодавці за рахунок сум, на які ЄСВ

Читати далі

Як допомогти бізнесу взаємодіяти з владою

В умовах сучасної економіки для досягнення планованого зростання і розвитку важливим завданням для бізнесу є вибудовування конструктивних взаємин з органами держвлади.

Читати далі

7 важливих роз’яснень для підприємців на 30 травня 2018 року

Пропонуємо розглянути корисну для підприємців інформацію від ДФС України, НБУ та Мінсоцполітики. В добірці ви дізнаєтесь, як правильно оформити касовий ордер,

Читати далі

Важка праця. Кабмін пропонує розширити перелік професій для жінок

Кабмін пропонує Верховній Раді внести зміни у Закон України Про охорону праці та зняти заборону на використання жіночої праці на важкій роботі.

Читати далі