Реформа навиворіт: парламент не дозволив українським експортерам брати участь в державних закупівлях ЄС

Share Button

Народний депутат Олег Медуниця сьогодні під час брифінгу у Парламенті звернув увагу на те, що багато депутатів, які постійно критикують Уряд за “економічні помилки”, у той же час не голосують за важливі державницькі законопроекти.

Так, за його словами, вчора більшість парламентарів не підтримали важливий законопроект про приєднання України до угоди про державні закупівлі (№0085), який дає можливість українським підприємствам-експортерам брати участь у закупівлях більш ніж у 40 економічно розвинутих країнах (проголосувало лише 159 народних депутатів. – Ред.). При цьому Медуниця зауважив, що законопроект №0085 подавався Президентом, а розроблявся Урядом.

“Це якраз є свідченням того, що слова тих, хто критикують Уряд, розбігаються зі справами. Адже говорити про те, Уряд не дбає про економіку, і одночасно не голосувати за потрібні для української економіки закони – це той небезпечний дуалізм, який всупереч національним інтересам України присутній тут, в залі Верховної Ради”, – заявив парламентар.

 

Коментарі