Як реформуватимуть держслужбу зайнятості

Share Button

Для впровадження реформи ринку праці та створення Національного агентства зайнятості України при державній службі зайнятості створено проектний офіс, до якого увійшли найбільші міжнародні фахові організації, що представлені в Україні.

Про це повідомив заступник голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Сергій Кравченко під час відкриття першого засідання проектного офісу при ДСЗ.

«Головне завдання проектного офісу полягає у супроводі процесу реформи служби зайнятості і наданні якісних   щодо того, як ці зміни краще впроваджувати. Ми розуміємо, що підтримка експертного співтовариства, так само, як і залучення проектів та програм міжнародної технічної допомоги, неабияк важлива сьогодні, тому сподіваємось на ефективну роботу цього консультативно-дорадчого органу», – наголосив С.Кравченко.

Одним з перших питань, які були обговорені під час засідання проектного офісу, стало визначення головних напрямків реформування та створення єдиного інформаційного ресурсу державної служби зайнятості, який має відповідати сучасним викликам ринку праці.

До складу проектного офісу увійшли представники таких міжнародних організацій, як Світового банку, Міжнародної організації праці, Міжнародної організації з міграції, Програми розвитку ООН, Представництва DVV International в Україні, Британської Ради в Україні, Європейської Бізнес Асоціації, Американської торгової палати в Україні, Американсько-Української Ділової Ради в Україні, Фундації Польсько-Української співпраці та інші.

Коментарі