ТОП-10 незвичних вакансій: пропозиції для українців від іноземних роботодавців

Share Button

Війна на сході України, криза в українській економіці радикально змінили ринок праці і міграція населення, здається, лише зростатиме. А за кордон все частіше виїжджатимуть фахівці

Так, сайт з пошуку роботи Rabota.ua опублікував список найбільш незвичних вакансій, які в березні запропонували українцям роботодавці з інших країн.

  1. Вчитель малювання в школу для дівчаток в ОАЕ

Зарплату 40 тиc. грн в ОАЕ готові платити вчителю малювання в школі для дівчаток. Тут чекають фахівця середніх років з приємною діловою зовнішністю і “вільною” англійською. Перевагою буде досвід роботи вчителем малювання і готовність до довгострокових контрактів. Роботодавець готовий оплатити проживання, надавати оплачувану відпустку і безкоштовний проїзд від школи до місця проживання. У контракт входить часткова оплата харчування, оплата візи, авіаквитків та медичної страховки.

  1. Робочі в цирк

За зарплату 14 тис. грн вам запропонують роботу на повну зайнятість. Вакансія підійде тим, хто мріє покататися по світу. У вимогах значиться, що кандидат повинен бути сильним (шукають чоловіків. – ред.) й не старше 35 років. Йому повинно бути не важко розібрати і зібрати купол цирку. Графік роботи – 10-12 годин на день, житло надається безкоштовно.

  1. Робочий на шоколадну фабрику

Роботодавець шукав дівчат від 22 до 40 років (наразі вакансія вже закрита. – ред.) на зарплату в 14 тис. грн. Було потрібно фасувати й упаковувати цукерки на фабриці. Робочий день – 12 годин на день, шість днів на тиждень. Проживання – оплачується; харчування – за свій рахунок.

  1. Лісоруб у Польщу

За 25 тис. грн поляки шукають людину з дипломом лісоруба, який готовий працювати на лісозаготівлі, займатися вирубкою лісу, насаджень, окремих дерев, виконувати роботи будь-якої складності. У контракт входить оплата проживання, транспорту до роботи, а також обідів. Працівник оплачує тільки комунальні послуги.

  1. Кухар грузинської кухні в ОАЕ

Кухареві, який знайомий з грузинською кухнею і має досвід роботи, готові платити 40 тис. грн. Від кандидата чекають креативності, ініціативи і організаторських здібностей.

  1. Бортпровідниця в Кувейт

Необхідний вік для вакансії 20-30 років, освіта – не нижче середньої спеціальної (незакінченої вищої), володіння англійською на рівні Intermediate і вище, знання інших іноземних мов вітається. Також необхідно, щоб зріст бортпровідниць був 160-175 см і в них було хороше здоров’я. Компанія надає заробітну плату €1 880 в місяць (трохи більше 54 тис. грн) після проходження випробувального терміну. Роботодавець надає щорічну відпустку в 35 днів, квиток додому і назад на час відпустки, медичну страховку.

  1. Листоноша в Німеччину

Претендувати на вакансію можуть чоловіки і жінки 25-45 років. За день потрібно рознести 10 000 газет. Орієнтовно робочий день – з 9: 00-17: 00, зарплата €1 200 на місяць (34 тис. 800 грн).

  1. Рибак в Норвегію

“Професія – рибалка з виходом в море. Обов’язки – ловля риби з виходом в море”, – йдеться в описі вакансії. Роботодавець пропонує зарплату в 80 тис. грн, але попереджає про важкі умови роботи: “часто бувають шторми”. Шукають міцних чоловіків у віці від 29 до 45 років.

  1. Помічник фермера на банановій фермі

Робота для фахівця сільського господарства. В обов’язки входитиме збирання врожаю бананів, вакцинація качанів, ведення обліку та управління тракторами (вивезення бананів). Від кандидатів вимагають досвід роботи від року. Розглядається досвід за останні 2-5 років, обов’язковий досвід роботи на фермах західного типу (стажування або робота за кордоном) і розмовний рівень англійської.

  1. Вчитель балету в Індії

Зарплату в 22 000 грн готові платити фахівцеві від 25 до 40 років з досвідом роботи від 2 до 3 років. Роботодавець пропонує оплачувану відпустку в 45 днів і медичну страховку.

 

 

 

Коментарі