Уряд затвердив план заходів для імплементації розділу Угоди про асоціацію щодо ЗВТ

Share Button

Розпорядженням Уряду № 217-р «Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 вересня 2014 р. № 847» затверджено деталізований План заходів з імплементації розділу IV «Торгівля і питання, пов’язані з торгівлею» Угоди про асоціацію на 2016-2019 роки.

Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

План заходів містить завдання у сферах технічного регулювання, санітарних та фітосанітарних питань, інтелектуальної власності, державних закупівель, митних питань тощо та враховує актуалізацію актів законодавства ЄС, що відбулася з часу закінчення переговорів про укладення Угоди про асоціацію.

Розпорядження дає можливість міністерствам, центральним і місцевим органам виконавчої влади та іншим органам державної влади здійснити послідовні та взаємоузгоджені заходи з виконання Угоди про асоціацію у частині створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, а також враховує усі доступні для цього процесу ресурси.

Нагадаємо, що з 1 січня 2016 р. між Україною та ЄС почалося тимчасове застосування економічної частини Угоди про асоціацію щодо створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС. Читайте більше тут:

Джерело: http://zik.ua

 

Коментарі