Громадська рада при Мінекономрозвитку обговорила пропозиції щодо заходів з реалізації Програми діяльності Уряду

Share Button

В рамках 9-го засідання Громадської ради при Мінекономрозвитку відбулось обговорення пропозицій щодо заходів Міністерства з реалізації Програми діяльності Кабінету Міністрів України. Зустріч пройшла під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва.

“Громадська рада при Мінекономрозвитку відіграє дуже важливу роль, бо одночасно являє собою не лише комунікатора, а й опонента. І це надзвичайно цінно. Адже, лише коли є ваги та противаги, приймаються правильні рішення”, – відзначив Степан Кубів.

За його словами, важливими для Громадської ради є також і консультативні функції щоб можна було скласти повноцінне уявлення того, як сприймається людьми ті реформи, які здійснює Мінекономрозвитку.

“Буду все робити для того, щоб Україна стала заможною економічною державою. Тому що тільки з міцною економікою ми можемо виходити на дискусії, і не лише на внутрішньому, але й на зовнішньому ринку”, – запевнив громадськість Перший віце-прем’єр-міністр.

У свою чергу, Голова Громадської ради подякував за відверту розмову та презентацію робочих матеріалів, яку зробило Мінекономрозвитку. Мали змогу висловитись із пропозиціями по основним питанням очільники громадських комітетів.

Засідання пройшло за участі членів Громадської ради та представників інститутів громадянського суспільства.

Коментарі