Україна-ЄС: плани щодо подальшої співпраці

Share Button

13 травня відбулась зустріч голови ВРУ Андрія Парубія з президентом Парламентської Асамблеї Ради Європи Педро Аграмунтом, під час якої обговорювався хід реформ, які тривають в Україні,  та узгоджувався план подальшої співпраці.

Очільник парламенту висловив вдячність пану Педро Аграмунту “за ту неймовірну підтримку, яку отримує українська держава, український парламент у такий важкий для країни час, коли доводиться одночасно і воювати за незалежність на Сході країни, і здійснювати реформи”. Він наголосив, що для України є дуже важливою не лише підтримка у здійсненні реформ, а й концентрація міжнародних зусиль по санкціях проти агресора – Російської Федерації.

П. Аграмунт зазначив, що Парламентська Асамблея Ради Європи повністю підтримує незалежність, суверенність та територіальну єдність України, а також процес продовження необхідних реформ. Він висловився за те, аби уряд та парламент скористалися динамікою, пов’язаною з призначенням нового Уряду для продовження процесу реформ і додав, що Парламентська Асамблея Ради Європи продовжуватиме надавати українській владі необхідну підтримку у її зусиллях з проведення реформ.

Джерело: ckp.in.ua

Коментарі