Як смакуватиметься СУП Україні?

Share Button

Нещодавно народилося ще одне об’єднання під назвою  Спілка українських підприємців (СУП), яка, як не дивно,  вже встигла зустрітися з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, на якій він промовисто пообіцяв «носити бізнес на руках». Цікаво, лише бізнес СУПівців?

Ми поцікавилися думкою президента Спілки орендарів і підприємців України Віктора Хмільовського стосовно мети, яку переслідують організатори нового проекту та чого чекати від її керівництва.

Віктор Хмільовський вважає, що за всіма ознаками, Спілка українських підприємців- політтехнологічний проект, що створений  на противагу картельно-олігопольному конгломерату сторони роботодавців, яким є нині Федерація роботодавців України.
«Для розбудови демократичного громадянського суспільства це нічого не дасть окрім посилення внутрішньо державної глобалізації та рішалова в новому форматі» – сказав Віктор Хмільовський.

Довідково: серед членів Ради директорів СУП: В’ячеслав Климов, співзасновник і співвласник компанії «Нова пошта» (президент Спілки), Костянтин Магалецький, партнер HorizonCapital, Олександр Почкун, засновник та керуючий партнер BakerTillyUkraine, Валерій Кондрук, власник компанії «Фармпланета»,Дмитро Ушмаєв, засновник та генеральний директор компанії «Три Ведмеді», Володимир Цой, власник компанії MTI, Олена Шуляк, співвласник MidlandDevelopmentUkraine, Наталія Спіженко, власник Клініки Спіженко, Наталія Єремеєва, власник компанії «Стеклопласт», АлексЛіссітса, генеральний директор компанії IMCGroup, Ігор Гуменний, власник компанії UBCGroup, Сергій Бартощук, голова наглядової ради ТМ «КОСМО», Андрій Федорів, власник компанії FEDORIV, Тимур Бондарьов, засновник та керуючий партнер Arzinger, Владислав Чечоткін, засновник та співвласник компанії Rozetka.ua, Микола Толмачов, засновник та генеральний директор будівельної компанії ТММ, Тарас Вервега, співзасновник компанії SoftServe та Марія Барабаш, засновник та власник компанії A7 GROUP. Офіційно зареєстрованими членами СУП в даний час є близько 50 компаній. Однак до 2020 року засновники союзу сподіваються об’єднати понад 100 тис.

Коментарі