Галасюк: ситуація для малого бізнесу в Україні “ахова”

Share Button

Галасюк бачить для українських підприємців тільки три виходи.

Ситуація для малого бізнесу в Україні “ахова”, пише на своїй сторінці в Facebook народний депутат, голова Комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк.

“Кредити під 25-30%, податки вищі ніж в Європі, контрабанда на митниці процвітає, диктат енергомонополістів, і “старі-нові люди” у владних кабінетах, які кажуть, що реформи йдуть успішно – просто не так швидко, як треба”, – описує він ситуацію в країні.

При цьому політик наполягає, що у малих підприємців залишилося лише три виходи:  залишатись “користувачем” існуючої системи і чекати кращих часів, емігрувати або об’єднуватись, виробляти власні рецепти та диктувати владі зміну правил гри.

Галасюк попереджає, що в разі боротьби підприємці ризикують зіштовхнутися з протидією з боку правоохоронних органів та наводить приклад ситуації, що склалася з Євгеном Уткіним.

“Як заступник лідера Радикальної партії Олег Ляшко та голова Комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва докладу всіх зусиль для захисту законних інтересів підприємця та унеможливлення подібних ситуацій на майбутнє”, – обіцяє політик.

Джерело: ua.112.ua

Коментарі