ГФС предлагает сократить операционный день для регистрации налоговых накладных

Share Button

ГФСУ обнародовала проект постановления КМУ, которым предлагается установить продолжительность операционного дня для регистрации налоговых накладных с 8 до 19 часов.

Проект постанови КМУ  «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних»» (завантажитирозроблено ДФС у зв’язку з необхідністю:

– забезпечення безперебійної роботи інформаційних систем ДФС,

– проведення технічних та регламентних робіт,

– встановлення єдиного підходу для визначення тривалості операційного дня, протягом якого приймаються податкові накладні та/або розрахунки коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної.

Таким чином, пропонується встановити тривалість операційного дня для реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування в ЄРПН – щодня з 8 до 19 години (на сьогодні –  з 0 до 23 годин).

Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця від дати оприлюднення проекту (тобто до 09.10.2016 р.) на адресу розробника:

поштову – 04655, МПС, м. Київ-53, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент обслуговування платників;

електронну – a.plysenko@sfs.gov.ua.

Джерело: https://news.dtkt.ua/

 

Коментарі