Як змінюватиметься регуляторне поле для бізнесу

Share Button

BRDO має за мету спробувати показати історію успіху за найближчий рік-півтора мінімум 75 ринків Про це в ефірі “5 каналу” розповів голова офісу ефективного регулювання BRDO Олексій Гончарук.

“Гарантій ніяких бути не може, особлива, якщо йдеться про домовленості бізнесу і держави. Ми умовно обрали чотири пріоритетні галузі і поставили собі за мету за найближчий рік-півтора мінімум 75 ринків, ринок за ринком, спробувати показати історію успіху. Ми розуміємо, що не всюди вийде, ми розуміємо, що десь інтерес публічний або олігархічний, і він є сильнішим за наші можливості, але ми ставимо собі за мету показати приклади”, – зазначив Гончарук.

“Ми визначили міністерства, зараз кожен міністр має для себе виконати домашнє завдання – провести інвентаризацію, але не таку, яка була до цього по формі, папірці порахувати, а відповісти собі чесно на питання – навіщо він взагалі потрібен. Потрібно показати цілі, які закріплені на рівні Конституції… Які політичні завдання, тому що ми проаналізували за останні півроку сотні документів, 70% яких приймаються з двома цілями – виконання зовнішніх зобов’язань і наповнення бюджету, а які цілі, стратегії, немає”, – додав він.

Джерело: 5.ua

Коментарі