У ДРС затвердили план перевірок додержання органами ліцензування вимог законодавства у сфері ліцензування на IV квартал 2016 року

Share Button

Наказом Державної регуляторної служби України від 19.09.2016 № 62 затверджено План перевірок додержання органами ліцензування вимог законодавства у сфері ліцензування.

У IV кварталі 2016 року перевірять Державну архітектурно-будівельну інспекцію України, Міністерство охорони здоров’я України, Івано-Франкіську обласну державну адміністрацію, Львівську обласну державну адміністрацію.

Нагадаємо, що ДРС є спеціально уповноваженим органом з питань ліцензування і, за наявності письмового звернення від бізнесу, Служба може проводити позапланові перевірки органів ліцензування щодо порушення вимог законодавства у сфері ліцензування. Повідомлення у письмовій формі підприємці можуть надіслати за адресою: 01011, Київ, вул. Арсенальна, 9/11.  

Крім того, позапланові перевірки ДРС може проводити у разі видання розпорядження про усунення порушень законодавства у сфері ліцензування з метою перевірки його виконання органом ліцензування; рішення Експертно-апеляційної ради з питань ліцензування про необхідність проведення перевірки додержання певним органом ліцензування законодавства у сфері ліцензування; за дорученням Кабінету Міністрів України.

Порядок проведення планових та позапланових перевірок додержання органами ліцензування вимог законодавства у сфері ліцензування. затверджено Постановою КМУ від 16.03.16 №182.

Прес-служба Державної регуляторної служби України

Коментарі