Форум громадянського суспільства Східного Партнерства.

Share Button

Шановні колеги, доброго дня! Рекомендуємо взяти активну участь у щорічній конференції Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства.

Інформуємо вас, що розпочато процес зголошення на участь у щорічній конференції Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства.

Конференція відбудеться 3-4 жовтня 2017 р. (вівторок-середа) у м. Києві (готель «Русь», вул. Госпітальна, 4). У перший день заходу відбудеться презентація експертної оцінки Спільного робочого документу «Східне Партнерство – 20 очікуваних досягнень до 2020 р.: фокусуючись на головних пріоритетах та реальних результатах» і експертне обговорення результатів цього дослідження. Другий день  заходу буде присвячений звітно-виборчим процедурам, а також підготовці позицій УНП до Щорічної асамблеї Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства, що відбудеться 25-27 жовтня 2017 р. в Талліні. Окрім того, планується, що під час цьогорічної конференції будуть обговорені і прийняті Стратегічний план УНП на 2018-2020 рр. (http://eap-csf.org.ua/strategichniy-plan-rozvitku-unp-fgs-shp-2017-2020-rr/), а також інші документи, що регламентують діяльність УНП ФГС СхП (більш детальна програма заходу та інформація про конференцію буде повідомлена пізніше).

Щоб подати заявку на участь в конференції, зацікавлені організації-члени УНП мають не пізніше 15 вересня 2017 р. (включно) заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1tCDexRyZi28J0PZhs6zQXKehrfvvwIu2hWcN6vIpgV8/edit.  

Звертаємо Вашу увагу, що кількість організацій, які зможуть взяти участь у заході, обмежена (близько 75 делегатів). У разі, якщо кількість отриманих заявок на участь буде більшою, Організаційний комітет  проведе відбір учасників, надаючи перевагу тим організаціям-членам, які:

          реалізовують проекти в рамках конкурсів регрантингу проекту «Громадська синергія» та Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства;

          беруть участь у підготовці аналітичних продуктів Платформи;

          є делегатами цьогорічної Щорічної асамблеї Форуму громадянського суспільства СхП;

          чиї представники очолюють робочі групи і підгрупи УНП;

          брали активну участь у засіданнях робочих груп та інших заходах, які проводилися Українською національною платформою, а також у заходах Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства;

          ініціювали та готували звернення/заяви, та брали конструктивну участь в  обговореннях інших питань, що виносились на розгляд.

Відібраним іногороднім учасникам буде забезпечено проживання та проїзд до м. Києва. При цьому звертаємо Вашу увагу, що поселення за кошт організаторів надаватиметься тим учасникам, які взяли участь у всіх сесіях, передбачених програмою конференції. Відшкодування проїзду здійснюватиметься за умови надання копій проїзних документів на автобус/поїзд класу не вище купе/Інтерсіті другого класу.

Організаційний комітет Щорічної конференції УНП повідомить про результати розгляду заявок до 19 вересня 2017 р. включно.

Конференція відбудеться за підтримки проекту «Громадська синергія», що фінансується Європейським Союзом та виконується Міжнародним фондом «Відродження».

Хід конференції та результати засідань висвітлюватимуться на веб-сторінці та в Facebook-групі Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства.

З повагою,

Ольга Машталер,

Секретар УНП