У столиці планують створити молодіжний парламент

Share Button

У Київській міськраді розглядають можливість створення так званого молодіжного парламенту, який налагодить співпрацю між органами місцевого самоврядування та молоддю. Про це повідомляє прес-служба Київради.

«Не важливо як буде називатися орган, який вони хочуть створити – парламент, молодіжна рада, тощо. Тут головне, що саме через нього буде налагоджена комунікація між активною молоддю та представниками місцевої влади», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що таким чином, активісти зможуть долучитися до вирішення нагальних проблем столиці, окреслити своє бачення розвитку молодіжної політики у місті.

Учасники новоствореного органу зможуть пройти стажування при постійних комісіях Київради та Департаментах КМДА, а також у громадських приймальнях депутатів.

«Ми цілковито підтримуємо створення такого інструменту чи механізму, якому б молодь довіряла і який був би ефективним. Адже це, в першу чергу, сприятиме залученню молоді до всіх тих процесів, які відбуваються у місті», – наголосив керуючий справами секретаріату Київради Ігор Хацевич.

Всі пропозиції та ідеї будуть опрацьовані і виставлені на обговорення на сайті Київради та на сторінці форуму в Facebook. Переможців визначать до Дня студента за допомогою відкритого голосування.

 

http://pravda.press/news/society/u-stolytsi-planyyut%60-stvoryty-molodizhnyy-parlament–28454/