У Тернополі відкрили регіональний бізнес-інкубатор для підтримки малого бізнесу. ВІДЕО

Share Button

Новостворений регіональний бізнес-інкубатор у Тернополі стане місцем підтримки малого підприємництва, в якому народжуватимуться та реалізовуватимуться бізнес-проекти. Він надаватиме всебічну допомогу громадянам, які хочуть започаткувати свою справу.

Бізнес-інкубатор діятиме за спеціально розробленою програмою, яка передбачатиме для учасників технічно оснащені робочі місця, наявність комп’ютерної та іншої оргтехніки, доступ до мережі Інтернет тощо.

 «Чимало підприємців-початківців потребують консультаційної, організаційної та технічної підтримки на початках ведення власної справи. Тому створення бізнес-інкубатора на базі Центру зайнятості – це дуже хороша ініціатива та важливий крок в напрямку підтримки малого бізнесу», –зазначив заступник начальника ГУ ДФС в області Сергій Господарик.

За результатами конкурсного відбору на участь в бізнес-інкубаторі визначено 17 переможців, які реалізовуватимуть свої проектні ідеї та бізнес-плани в різноманітних галузях таких, як створення сільськогосподарських кооперативів та фермерських господарств, комплексу оздоровлення бджолопродуктами, обробки та розпилювання природного каменю, вирощування та реалізації зелені, та створення ІТ-продуктів і впровадження біоенергетичних проектів.

За матеріалами ГУ ДФС у Тернопільській області.

Фото: lypa.com.ua

 

Коментарі