5 підказок, як вводити інновації в бізнес

Share Button

Сьогодні більше, ніж будь-коли раніше, ми живемо в епоху інновацій. Все, що відбувається навколо, змінюється настільки швидко, що стає для нас постійним викликом не відставати.

1. Зосередьтесь на проблемі

Інновації процвітають найкраще, коли ви хочете вирішити проблему. Це стало ключем до нашого успіху у Virgin. Ми завжди працювали з метою створення продукту чи послуги, що покращує життя людей.

2. Оточіть себе несамовитими людьми

Люди, пристрасні достатньо, щоб змінити світ, і є саме тими, хто його змінює. Оточіть себе людьми, які готові ризикувати та шукати рішення. Будьте зацікавленими, будьте готовими, ризикніть та йдіть за своєю метою.

3. Приймайте різні думки

Надзвичайно важливо, щоб керівники бізнесу не оточували себе однодумцями або людьми, що постійно кажуть «так». Знаходьте людей, які будуть пристрасно не погоджуватися з вами, і які не бентежаться, коли справи йдуть не за планом або не по-їхньому.

4. Прислухайтеся до ідей кожного

Інновація для всіх, і часто найкращі ідеї походять від тих, хто працює на «передовій», а також від тих, хто має найбільший досвід роботи з продуктами та послугами.

5. Спрощуйте ідею

Часто люди надто зосереджені на спробі розв’язати величезну проблему чи вирішити спірне питання, а інновації втрачаються на цьому шляху. Бути розумним означає спрощувати.
Інновація – це невгамовне прагнення завжди бути кращим.

Інновація – це невгамовне прагнення завжди бути кращим.

За матеріалами kfund-media.com

Коментарі