Увага! З 11 вересня діятимуть лише нові бюджетні рахунки для сплати податків!

Share Button
З 11 вересня 2018 року діятимуть виключно нові бюджетні рахунки для сплати податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів (МФО 899998).

Про це повідомляє Державна фіскальна служба у Facebook.

“Державна фіскальна служба України звертає увагу, що граничний термін перехідного періоду функціонування централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів, протягом якого старі рахунки залишаються активними, закінчується 10.09.2018. Таким чином, починаючи з 11.09.2018 кошти, які сплачуватимуться платниками податків на рахунки зі старими реквізитами, не будуть зараховуватись до бюджетів, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження”, – йдеться у повідомленні.

У ДФС нагадують, що з 2 липня цього року змінилися реквізити бюджетних рахунків для сплати податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів, які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (МФО 899998). Однак, з метою упередження виникнення у платників податків податкового боргу та недопущення втрат бюджетів на час перехідного періоду, тобто до 11 вересня, залишаються активними бюджетні рахунки, відкриті на балансі Головних управлінь Казначейства в областях та м. Києві (зі старими реквізитами).

З 11 вересня платникам податків необхідно зазначати реквізити рахунків, відкритих з 2 липня на балансі центрального апарату Казначейства (МФО 899998), наголошують у ДФС.

Коментарі