ВРУ переголосує за закон про податкові зміни-2019. Комітет виявив неточності

Share Button

У прийнятому в бюджетну ніч Законі про внесення змін до Податкового кодексу №9260 виявили неточності. Про це заявила голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна, передає кореспондент РБК-Україна.

«Щодо прийнятого нами 23 листопада у другому читанні і в цілому ресурсного проекту закону №9260. Минулого тижня комітет займався підготовкою тексту цього закону на підпис голові Верховної Ради. В процесі роботи виявились деякі неузгодженя у прийнятому законі.. Тому комітет підготував листа голові ВР, в якому сформулював уточнення, які мають бути внесені до тексту закону», – повідомила вона.

За її словами, податковий комітет розгляне пропозиції про внесення уточнень до закону 4 грудня.

«Тому я прошу в рамках статті 131 Закону «Про регламент» винести на розгляд Верховної ради пропозиції щодо усунення таких неточностей. Найближчим часом, я думаю, що у вівторок, зможемо провести засідання комітету, щоб проголосувати щодо цих неточностей. Потім можемо розглядати відразу в залі», – додала вона.

Своєю чергою, голова ВР Андрій Парубій запропонував розглянути питання внесення уточнень до сесійної у четвер, 6 грудня.

«Тільки нагадаю, які у нас були дискусії… Давайте ми на четвер у найвищий момент концентрації поставимо це питання. Воно не потребує обговорення. Якщо ви завтра проведете комітет, я думаю, буде найбільш реально в четвер до обіду проголосувати ці уточнення. Тільки прохання провести максимально висвітлюючу роботу, щоб всі фракції орієнтувалися, про які уточнення йде мова», – відповів Парубій.

За матеріалами РБК-Україна

Коментарі