Кабмін затвердив положення для податкової та митної служб

Share Button

Кабмін постановою від 06 березня 2019 р. № 227 затвердив “Положення про Державну податкову службу України” та “Положення про Державну митну службу України”.

Також Постановою № 227 встановлено, що:

  • за посадовими особами органів ДФС та особами рядового і начальницького складу податкової міліції, які переходять на службу до Державної податкової служби, її територіальних органів, а також членами їх сімей зберігаються умови матеріального забезпечення, пільги та інші соціальні гарантії, встановлені законодавством для посадових осіб органів ДФС та осіб рядового і начальницького складу податкової міліції та членів їх сімей;
  • Державна митна служба, її територіальні органи виконують встановлені законодавчими та іншими нормативно-правовими актами функції та повноваження органів доходів і зборів до внесення до таких актів відповідних змін у частині, що стосується повноважень Державної митної служби, її територіальних органів.

Постанова набирає чинності з дня її опублікування, крім п.п. 27 п. 4 Положення про Державну податкову службу України, в частині ліцензування діяльності з виробництва, оптової, роздрібної торгівлі та зберігання пального, що набирає чинності з 1 липня 2019 року.

За матеріалами Постанови КМУ від 06.03.2019 р. № 227/

Коментарі