«Сузір’я якості `2019» запрошує на науково-практичний захід

Share Button

Престижний науково-практичний захід – 20-й ювілейний Міжнародний проект «Сузір’я якості `2019» відбудеться цього року 24-28 червня в Конгрес Готелі «Пуща» (Київ).

Тема заходу – «Успішність організацій і економік: виходячи за межі сталих уявлень». Науково-методичне забезпечення проекту здійснює Українська асоціація досконалості і якості (УАСК), організаційне – «Центр міжнародного співробітництва Схід-Захід »(Україна).

Вже протягом двох десятирічь «Сузір’я якості» славиться нестандартними підходами, цікавою і насиченою програмою, міжнародно визнаними доповідачами, які є провідними вченими і фахівцями у сфері якості і менеджменту, корисними доповідями, семінарами і дискусіями та дружньою атмосферою, що сприяє спілкуванню і налагодженню ділових контактів. В попередні роки «Сузір’я якості» збирало учасників з 8-12 країн Центральної і Східної Європи, більше половини яких були в ранзі перших керівників організацій та їх заступників. Всі вони позитивно оцінювали захід, отримані знання та встановлені контакти.

20-й проект «Сузір’я якості» буде присвячено обговоренню комплексу проблем, які мають вирішальне значення для сталого розвитку організацій і економік відповідно до 17 глобальних цілей, проголошених до 2030 року Організацією Об`єднаних Націй. І на наше переконання, «Сузір’я якості `2019» буде виділятися серед інших науково-технічних заходів своєю креативною програмою.

Міжнародний проект «Сузір`я якості `2019» підтримано Кабінетом Міністрів України та рядом Всеукраїнських професійних громадських організацій.

Заявки приймаються до 25 травня 2019 р.

Додаткова інформація на сайті УАСК: www.uaq.org.ua/sozvezdie.
Контакти: levchuk1206@ukr.net (Лариса Левчук), тел.: +38 (050) 381-86-33, +38 (068) 946-12-90.

Коментарі