24 вересня відбудеться круглий стіл «Зміна законодавства про працю: лібералізм чи консерватизм?»

Share Button

24 вересня 2019 року о 9:30 відбудеться круглий стіл «Зміна законодавства про працю: лібералізм чи консерватизм?» за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 55 (Великий конференц-зал Національної академії наук України, малий зал (2-й поверх)). Організатор заходу – Конфедерація роботодавців України. Інформаційними партнерами круглого столу  є журнал «РоботодавецЬ» та інтернет-портал robotodavets.org.ua.

ОСНОВНЕ:

ЩО? Круглий стіл «Зміна законодавства про працю: лібералізм чи консерватизм?».

ДЕ? м. Київ, вул. Володимирська, 55 (Великий конференц-зал Національної академії наук України, малий зал (2-й поверх).

КОЛИ? З 9:30 до 12:00 24 вересня 2019 року.

До участі в заході запрошені народні депутати України, представники Офісу Президента України, міністерств і відомств, Секретаріату Кабінету Міністрів України, академічних і наукових кіл, соціальних партнерів, провідних аналітичних центрів, представники міжнародних і громадських організацій.  Учасники круглого столу обговорюватимуть питання:

  • Наскільки ефективно Кодекс законів про працю України регулює трудові відносини в країні, яка задекларувала 40% економічного зростання впродовж 5 років?
  • Наскільки легко інвесторам, які розглядають можливість вкладати кошти в розвиток України, працювати з трудовим законодавством?
  • Чи задоволені ним сучасні працівники і роботодавці, чи почувають себе захищеними ті, кого захищає Кодекс, і чи бажають вони такого захисту?
  • Потрібно приймати Трудовий кодекс чи закон про працю?

Кодекс законів про працю України датується 1971 роком. Це один з найстаріших нормативних документів сучасної України, який був прийнятий за часів Радянського Союзу. Більше ніж 20 років триває робота над його оновленням, і вже 4 поспіль скликання Верховної Ради України не наважилися на його зміну.

Додаткову інформацію про круглий стіл можна отримати за ел. адресою info@employers.org.ua або за тел.: (044) 428 7501.

 

Коментарі