Національна академія державного управління запрошує на День відкритих дверей

Share Button

18 травня 2019 року об 11.00 в Національній академії державного управління при Президентові України (м. Київ, вул. Антона Цедіка (Ежена Потьє), 20) буде проходити День відкритих дверей. Програмою заходів передбачено зустріч із керівництвом Національної академії, завідувачами кафедр, професорами, викладачами, слухачами, а також пробне комп’ютерне тестування з державно-управлінських, соціально-економічних, політико-правових, історико-культурних питань та іноземної мови.

Довідкова інформація: у Національній академії державного управління при Президентові України розпочато прийом слухачів на денну, вечірню та заочну форми навчання з наданням освітнього ступеня магістр за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування» за державним замовленням та за договорами (за кошти фізичних та юридичних осіб).

Прийом документів від вступників на основі здобутого освітнього ступеня магістра, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста відбувається з 01 квітня по 21 червня 2019 року; на основі здобутого освітнього ступеня бакалавр – з 01 квітня по 18 липня 2019 року до Національної академії (м. Київ) та з 01 квітня по 26 липня 2019 року – до регіональних інститутів державного управління.

Коментарі