Клуб Ділових Людей та Фундація CEASC налагодили співпрацю

Share Button

Громадська організація «Клуб Ділових Людей» та Фундація “Центральноєвропейська Академія навчання та сертифікації” (CEASC) підписали Меморандум про партнерство. Згідно з текстом Меморандуму, організації визнають корисність та високі стандарти одна одної та підкреслюють готовність до стратегічної співпраці.

Підписання Меморандуму відбулося 30 січня в межах семінару «Нові можливості розвитку бізнесу». Підписали документ керівники обох організацій – Голова Клубу Микола Савуляк та Президент Фундації Микола Смолінський. Наступні конкретні кроки співпраці та спільні проекти озвучать згодом.

Текст Меморандуму:

«ГО Клуб Ділових Людей та Фундація Academy Studies and Certification (CEASC) маючи за мету розбудову громадянського суспільства, розвиток малого і середнього бізнесу та зміцнення української держави, підписали даний Меморандум для того, щоб:

  • визнати діяльність одні одних як таку, що приносить практичну користь суспільству та відповідає високим професійним стандартам;
  • визнати етичні принципи та корпоративну культуру Партнерів та засвідчити повагу до них;
  • підкреслити готовність до стратегічної співпраці у реалізації спільних проектів та підтримки одні одних на шляху до реалізації місії та цілей кожного з Партнерів»

Довідка:
Клуб Ділових Людей – це бізнес-клуб, створений для розбудови України як сильної європейської держави шляхом розвитку малого бізнесу та побудови громадянського суспільства на основі етики, демократії та національної ідеї. Це найбільший бізнес-клуб України, який налічує понад 900 учасників з офісами у Львові, Києві, Івано-Франківську та Тернополі.
Фундація «Central European Academy Studies and Certification (CEASC), Бидгощ, Польща» займається організацією бізнес стажувань та освітніх турів в Європу (Польща, Австрія). Серед учасників: викладачі та студенти українських вузів, працівники бізнес-структур України, власники бізнесу, представники туристичної сфери, школярі та їх батьки.

 

Коментарі