У Львові понад 200 підприємців та громадських діячів підписали Меморандум

Share Button

У суботу, 30 січня, у Львові пройшла бізнес-зустріч “Нові можливості розвитку бізнесу: як залучити кошти з Європи”, під час якої відбулося чисельне підписання Меморандуму «Про етику й партнерство бізнесу, влади і громадськості». Символічний документ підписали понад 200 підприємців та громадських діячів зі Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Києва, Рівного та інших міст.

У Меморандумі 10 принципів, серед яких – дотримання етичних норм, плекання позитивної репутації, відкритість до нових можливостей та партнерства, відповідальність за власні слова та дії, протидія дискримінації, корупції та деморалізації у бізнесі тощо. Ціль документу – побудова громадянського суспільства на основі етики бізнесу та національної ідеї, розвиток малого бізнесу та розбудова України як сильної європейської держави.

«Чи Меморандум до чогось зобов’язує? Звісно, що ні. Але він є першим кроком. Першим поштовхом до зміни векторів бізнесу, влади і громадськості на користь одні одним та суспільству», – відзначає Голова Клубу Микола Савуляк.

Ознайомитися з текстом Меморандуму та долучитися до його підписання можуть всі охочі на сайті Клубу Ділових Людей

Довідка:
Меморандум «Про етику й партнерство бізнесу, влади і громадськості» – принципи етичної діяльності, співпраці та суспільної корисності, які ініціювали та уклали учасники найбільшого бізнес-клубу України «Клубу Ділових Людей».

 

Коментарі