VII з’їзд Федерації профспілок України

Share Button

Делегати VII з’їзду Федерації профспілок України зібралися сьогодні, 24 березня, у Києві, щоб обговорити шляхи оптимізації профспілкової діяльності та визначити стратегії подальшого розвитку організації.

У роботі з’їзду взяли участь близько 1000 осіб – делегати з усіх регіональних профцентрів та всеукраїнських галузевих профспілок.
До роботи форуму долучилися також міністр соціальної політики України Павло Розенко, народні депутати, заступник голови Ради Федерації роботодавців України Олексій Мірошниченко, національний координатор МОП в Україні Сергій Савчук, секретар НТСЕР Олександр Шубін, представники Національної служби посередництва і примирення, делегації національних профцентрів Азербайджану, Білорусі, Казахстану, Молдови, Німеччини, Польщі, Туреччини, міжнародних профцентрів Європейської конфедерації профспілок.
На заході обговорили питання досягнень за звітний період та проблеми соціально-трудових відносин, визначили пріоритетні завдання, виробили стратегію модернізації та розвитку ФПУ, її членських організацій, профспілкового руху в цілому.

Коментарі