Тренінг «Написання проектів. Фонди ЄС», Львів, 19-20 серпня

Share Button

Центральноєвропейська Академія Навчань та Сертифікації (CEASC), Бидгощ (Польща) у співпраці з компанією Consulting Group 2027 та Фундацією Rozwoju polsko – ukraińskich stosunków gospodarczych (Лодзь, Польща) оголошують набір учасників тренінгу “Написання проектів. Фонди ЄС”, який відбудеться  19-20 серпня 2016 року у м. Львів.

Мета тренінгу «Написання проектів. Фонди ЄС»:

ознайомити учасників тренінгу з особливостями розробки проектних ідей та підготовки проектних пропозицій для залучення фінансування проектів від структурних фондів ЄС та донорів, що присутні в Україні.

Основні теми тренінгу:

  • Програмна діяльність структурних фондів ЄС та їх зорієнтованість на Україну. “Тверді” та “м’які” проекти. Програми ЄС Горизонт 2020, Cosme, Polska Wschodnia
  • Специфіка міжнародних проектів. Пошук відповідних партнерів за кордоном. Розподіл зон відповідальності та ресурсів. Партнерська угода.
  • Визначення та формулювання проблеми проекту
  • Визначення цільових груп проекту
  • Мета, завдання та методи виконання проекту
  • Розробка плану виконання проекту
  • Визначення очікуваних результатів виконання проекту
  • Бюджет проекту
  • Оцінка та моніторинг виконання проекту
  • Додатки до проектної заявки.

ВАЖЛИВО: в усіх сесіях тренінгу для роботи використовуються матеріали проектів, що виконувалися або виконуються за підтримки донорських структур ЄС.

Кількість учасників: 25-30 осіб

Тренер: Микола Смолінський – президент Фундації CEASC, консультант з написання проектів до Європейських структурних фондів.

 Вартість участі у тренінгу: 2500.00 грн

Для участі у тренінгу необхідно заповнити реєстраційну анкету (до 15 серпня 2016 року включно).

План та опис тренінгу можна отримати, надіславши відповідний запит “trening_project” на адресу ceasc.eu@gmail.com.

Учасники забезпечуються роздатковим навчальним матеріалом, кава-перервами, обідами.

Доїзд до місця проведення тренінгу та проживання покриваються коштом учасників тренінгу.

По завершенню тренінгу учасники отримають Сертифікати.

Завантажити програму

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ОНЛАЙН

Контактна особа: Ольга Поліщук, +38(093) 210-93-42, +38(095) 324-29-55

ІСТОРІЯ ПРОЕКТУ

З 2009 року Фундація CEASC веде системну роботу по підготовці фахівців у сфері написання та управління проектами.

Тренінг «Написання проектів. Фонди ЄС» – базовий тренінг з написання проектів. Тренінг дає можливість отримати необхідні знання для початку ведення проектної діяльності або ж систематизувати наявні знання, розібравшись детально з поняттями «мета», «цілі», «завдання», «структура проекту» тощо, з питаннями структури та бюджету проекту, зі специфікою роботи в міжнародних проектах.. Учасники тренінгу отримують базовий рівень знань по роботі з фондовими коштами, в тому числі із структурними фондами ЄС.

Наступні тренінги із циклу в даному напрямку:

– тренінг «Інвестиційні проекти. Фонди ЄС», в тематиці якого управління інвестиційними або «твердими» проектами, джерела фінансування таких проектів, особливості роботи з європейськими структурними фондами для сектору малого та середнього бізнесу (МСП).

https://www.facebook.com/groups/421637487985421/

– тренінг «Інструменти підтримки мобільності науковців в фінансовій перспективі ЄС на 2014-2020 роки» – тренінг для представників академічного середовища, що дає можливість вибудувати покроковий алгоритм участі у міжнародних програмах наукової мобільності (індивідуальні гранти, соціальні проекти, наукові дослідження тощо).

https://www.facebook.com/groups/262262817276393/

Наразі Фундація проводить окремо навчання менеджерів з управління європейськими проектами у форматі здобуття післядипломної освіти «Управління європейськими проектами в фінансовій перспективі ЄС на 2014 – 2020 роки». Навчальна програма тривалістю 9 місяців спрямована на системну підготовку фахівців з написання, управління та звітування в проектах до європейських фондів.

http://www.ceasc-bw.com/products/druga-vishcha-osvita-nabir-drugoji-grupi/

Лекторами та викладачами навчально-тренінгових програм є фахівці-практики з України та Польщі з багаторічним досвідом ведення проектної діяльності, фахівці з євроінтеграції, представники професійного середовища, що забезпечує максимально високий рівень навчання та актуальність отриманих знань.

 

Детальніше: ceasc-bw.com

Джерело: Прес-служба CEASC

 

 

Коментарі