Написання проектів. Фонди ЄС

Share Button

В останні роки все більше українців цікавляться можливостями отримати кошти для реалізації проектів з європейських фондів і програм

Нещодавно відкрито наступні конкурси Еразмус + з дедлайнами наприкінці січня – на початку лютого 2017 року. Грантовими коштами програми можуть скористатися не лише викладачі і науковці, а й бізнесмени.

До кінця грудня Ви можете подати концептуальну заявку до програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна», максимальна сума підтримки проекту у якій становить 2,5 млн. євро.

Програма ЄС Горизонт – 2020, COSME, U-lead з Європою – усі ці інструменти доступні, або стануть доступними найближчим часом.

Але для коректної роботи із європейськими фондами та іншими донорами слід освоїти мистецтво написання проектів, їх аплікації, реалізації та звітування.

Навчитися цьому можна буде на тренінгах, які відбудуться у Рівному і Києві:

«Написання проектів. Фонди ЄС», Рівне, 16-17 грудня. Детальніше…

«Написання проектів. Фонди ЄС», Київ, 23-24 грудня. Детальніше…

Тренер: Микола Смолінський – президент Фундації CEASC, консультант з написання проектів до Європейських структурних фондів, фахівець з євроінтеграції, бізнес-тренер

Для членів Спілки орендарів і підприємців України за рекомендацією генеральної дирекції знижка – 30 %. Просимо вказати, що Ви – учасник від СОПУ у графі форми реєстрації «Звідки ви дізналися про проект».

Коментарі