Сміттєпереробному заводу на Київщині бути!

Share Button

УСПП активізував роботу із інвесторами та представниками бізнесу Китаю. Серед перших практичних результатів: знайдено інвестора для побудови сміттєпереробного заводу на Київщині, є згода на формування спільної бази даних (пропозиція та попит, конкретні проекти) для вагомого нарощування бізнес-контактів тощо. 

 

Про це йшлося під час зустрічі керівництва УСПП та Українсько-китайської торгової асоціації.

Раніше з проханням про пошук інвесторів з побудови сміттєпереробного заводу до УСПП звернулася КМДА. Це було одним із головних питань, які обговорював в рамках свого візиту на CIFIT віце-президент УСПП Сергій Зимін.

Проблема утилізації твердих побутових відходів актуальна: у Києві щороку продукується 1,1 млн тон сміття. Міська влада вже визначила  ділянку для будівництва  такого заводу. Справа лише за інвестиціями.

Китайські партнери пропонують УСПП сформувати спільний стенд  на виставці CIFIT наступного року. Ті українські партнери, які не мають достатньо фінансування, щоб організувати свою поїздку в КНР, можуть надати рекламну продукцію, що буде представлена безоплатно.

Окрім того, сторони домовились сформувати спільну базу даних – китайських інвесторів та українських партнерів, щоб при зверненні конкретних компаній чи проектів відразу організувати взаємовигідну співпрацю.

Коментарі