Кращі світові ВНЗ запрошують на навчання

Share Button

Навчальні заклади світу розпочали вступну кампанію на 2018 рік. Ви маєте змогу подати документи на вступ до офіційного представництва в Україні – міжнародної освітньої компанії DEC education.

Пам’ятайте про правило першого в черзі – закордонні приватні школи, коледжі та університети зараховують на навчання перших студентів, що подають документи. Рекомендуємо відправляти заявку на навчання до 1 лютого, щоб мати високі шанси спокійно і без поспіху вступити до бажаного навчального закладу. Звертаємо вашу увагу, що вартість навчання в університетах складає від 8 000 євро/рік. Про це йдеться на сайті DEC education.

Вища освіта за кордоном

Зарубіжні університети приймали документи на 2018 рік у жовтні-листопаді 2017 року. Однак у коледжах та університетах Канади і Великобританії місць в грудні вже може й не бути в зв’язку з великою популярністю.

Що потрібно для вступу?

Вступительная кампания на сентябрь 2018. Фото - 8

  • Зустрітися з консультантом щодо вступу, на якій ви визначитесь з бажаної країною, коледжем або університетом, майбутньою спеціальністю, термінами подачі і зарахування, іспитами, рівнем підготовки, потрібними документами. У разі необхідності, в офісі DEC education ви зможете пройти профорієнтаційний тест.
  • Скласти іспит IELTS. Готуватися до тестування IELTS Academic можна в офісі DEC education в Києві, або за кордоном. Ви зможете підтягти англійську мову, що дуже важливо для навчання за кордоном. Офіс пропонує програми з вивчення англійської в Києві на базі мережі мовних шкіл DEC school або мовних центрів Європи, США, Канади і Великобританії.

Початок навчання – в січні 2018 року

Вступительная кампания на сентябрь 2018. Фото - 9Американські та європейські ВНЗ запрошують студентів й на зимовий семестр з початком навчання в січні-лютому 2018. Компанія DEC education допоможе вибрати:

  • Підготовчу програму на 1 рік з подальшим зарахуванням на 2 курс бажаного університету. Програма підходить тим, хто сумнівається в шансах на вступ в цьому році, не впевнений в своєму рівні англійської мови і хоче пройти підготовку на базі ВНЗ, після якої є всі шанси на пряме зарахування.
  • Пряме зарахування на бакалаврат чи магістратуру.

 

Коли краще починати підготовку до вступу в європейський навчальний заклад?

Вступительная кампания на сентябрь 2018. Фото - 10Експерти з вищої освіти за кордоном компанії DEC education рекомендують починати підготовку до навчання за кордоном  приблизно в 12-14 років. Це той вік, коли у дитини ще є час вивчити англійську мову до достатнього для навчання рівня, здати необхідні міжнародні іспити (IELTS, TOEFL та ін.), відвідати мовні курси і табори, які познайомлять з культурою, побутом, атмосферою зарубіжних університетів і коледжів, пройти профорієнтаційний тест, щоб виявити здібності і підібрати найкращу спеціальність, а також пройти програму підготовки до навчання за кордоном.

Хочемо зазначити, що вступити ваша дитина може як в топовий престижний виш Західної Європи, Канади або США, так і в такі гіганти світового освіти, як Оксфорд, Кембридж, Гарвард. Ваша підготовка протягом декількох років допоможе істотно поліпшити академічні навички, розвинути у дитини особистісні та комунікативні якості, критичне мислення, які дуже високо цінують зарубіжні вищі навчальні заклади. Не відкладайте і дійте!

Середня освіта за кордоном

Приватна школа за кордоном – важливий крок у житті сім’ї. Вибирати країну і школу потрібно ретельно, але і відкладати подачу документів на більш пізній термін небажано. Адже в середині жовтня-листопада 2017 проходять основні вступні іспити на вересень 2018 року.

Підготовка до вступу

Вступительная кампания на сентябрь 2018. Фото - 11Консультанти компанії DEC education допомагають підібрати школу в Великобританії, Канаді, США і Західній Європі. Також вони зорієнтують, за якими критеріями в тому чи іншому навчальному закладі проходить зарахування. Зазвичай, школи просять пройти співбесіду та іспити з математики, вербальної і невербальної логіки, англійської мови.

Програма «Підготовка до вступу в зарубіжну школу» за 2 місяці інтенсивних занять в Києві допоможе підготуватися до вступних екзаменів і навчить упевнено проходити інтерв’ю англійською мовою.

Пробний семестр за кордоном

Якщо ви сумніваєтеся, чи зможете вчитися в зарубіжній школі, ви можете пройти програму пробного семестру за кордоном. Це вигідний і ефективний варіант для сімей, які бояться відпускати дитину надовго, а також хочуть правильно вибрати школу і не помилитися.

Ознайомчі поїздки

Вступительная кампания на сентябрь 2018. Фото - 12Для батьків, які хочуть побачити майбутнє місце навчання дитини, познайомитися з викладачами, інфраструктурою шкіл і вибрати найкращий варіант, DEC education пропонує ознайомчі поїздки. Консультанти компанії складають персональну програму відвідування найбільш підходящих шкіл, домовляються про зустрічі з адміністрацією та навчальною частиною, організовують поїздку. І, як правило, результатом такої подорожі стає усвідомлений вибір школи, де дитині буде комфортно навчатися і жити.

Коментарі