Все, що ви могли пропустити 16 червня 2020

Share Button

За минулу добу кількість хворих на коронавірус загалом зросла на 666, а видужало 275 осіб. На Прикарпатті закривають заклади культури й фітнес-клуби – карантинні обмеження знову посилюються.

Перша леді потрапила до лікарні з пневмонією – наслідок зараження COVID-19.

Денис Шмигаль заявив, що уряд готовий переглянути «питання носіння масок на вулицях». Й одночасно посилити адміністративну відповідальність за їх відсутність у громадських місцях (приміщеннях) й транспорті.

Офіс Генпрокурора повідомляє, що клопотатиме про взяття екс-президента під варту (з заставою – 10 млн грн) у справі призначення Сергія Семочка. Нагадаємо, у сім’ї Петра Порошенка – горе, бо на днях помер 84-річний батько.

Активіст Сергій Стерненко, якому 11 червня повідомили про підозру в умисному вбивстві, а 15 червня відправили під цілодобовий домашній арешт, перебуватиме в Києві, а не за місцем реєстрації – у військовій частині Одеси.

Аеропорт «Київ» скасував усі регулярні міжнародні рейсів через продовження карантину у столиці й не повідомив вчасно пасажирів, полохають обуренням соцмережі.

Правоохоронці розслідують розтрати у великих розмірах майна держпідприємства «Завод Електроважмаш».

Міністерство економіки очікує цьогоріч нижчий врожай зернових. А пан міністр пророкує катастрофічну ситуацію з інфляцією.

Вже 18 червня Верховна Рада планує розглянути закон про гральний бізнес та його оподаткування.

Коментарі