ДВА ЮВІЛЕЇ В ОДИН РІК

Share Button

2020 рік знаменний двома ювілеями ділової] спільноти, і обидва вони стосуються однієї Громадської організації. Це «Спілка підприємців малих, середніх та приватизованих підприємств», ініціатором створення якої та очільником поспіль 30-ти років є, спочатку відомий столичний керівник в царині промисловості, потім високопосадовець, всесвітньо визнаний політик, депутат Верховної Ради України кількох скликань, екс- прем’єр-міністр України, завідувач кафедрою Національного університету ім. Шевченка, доктор економічних наук, і просто видатна людина – Юрій ЄХАНУРОВ.

Юрій Іванович Єхануров

Як не дивно, але це саме так – два ювілеї в один рік: 14 червня 1990 року за ініціативи Юрія Івановича, на той час керуючого трестом «Стройдеталь» у Печерському райвиконкомі міста Києва було зареєстровано Спілку малих підприємств. А вже через 5 років, у 1995-му Мінюст України легалізував відомий публічний бренд – Спілка підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств, яка послідовно, ось уже 30 років захищає підприємців, визнаної як органами державної влади, так і бізнесовою спільнотою.

Це яскравий приклад для десятків тисяч громадських активістів, регіональних чи місцевих громадських організацій підприємців, щодо їх перспективного розвитку до національного і світового рівня.

Глибоко шануючи доробок Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств, маю честь від імені колегіальних органів управління Спілки орендарів і підприємців України, від себе особисто та редакції журналу «РоботодавецЬ», на шпальтах якого неодноразово були публікації про діяльність ювілярів, сердечно привітати високоповажного Юрія Івановича, його надійного колегу – Генерального директора В’ячеслава Биковця та членський загал організації з заслуженим визнанням українського підприємництва та побажати нести цей прапор во благо України, національного бізнесу та його величності громадянина України ще багато років.

Юрій Іванович в редакції журналу «РоботодавецЬ»

Не випадково, що логотип Спілки підприємців малих, середніх та приватизованих підприємств розміщений на титулі журнального порталу robotodavets.org.ua:

Так тримати!

Так тримати!

З глибокою повагою та найкращими побажаннями,
Президент Спілки орендарів та підприємців України,
шеф-редактор журналу «Роботодавець»,
Заслужений економіст України
Віктор Хмільовський

Коментарі

Залишити відповідь