Увага! Оновлено план-графік перевірок ДФСУ станом на жовтень 2018 року

Share Button
ДФСУ оновила план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2018 рік з урахуванням коригування (жовтень 2018 року). За документом, у 2018 році має відбудися 8634 планові податкові перевірки. Це на 40 перевірок більше, ніж у плані-графіку за вересень. 

До того ж, було внесено зміни до 2-х перших розділів плану-графіка:

  1. Розділу І «Документальні планові перевірки платників податків – юридичних осіб». 
  2. Розділу ІІ «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів». 

Розділ ІІІ «Документальні перевірки платників податків – фізичних осіб» (станом на 14.09.2018 р.) та Розділ ІV  «Документальні планові перевірки платників податків – юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати ПДФО, військового збору та ЄСВ» з урахуванням коригування (станом на 14.09.2018 р.) залишено без змін.

 

За даними онлайн-сервісу VKURSI, 165 юридичних осіб додано до плану, 127 виключено з плану, по 20 компаніям дата перевірки перенесена. Також звертаємо увагу, що загалом 24 органи держнагляду мають право прийти на планову перевірку до кінця 2018 року.

Можливість безкоштовно перевірити в 1 клік, чи не потрапила ваша компанія до плану-графіка перевірок  ДФСУ, Держпраці та ще 22 контролюючих органів доступна в онлайн-сервісі VKURSI.

Розпочати перевірку!

 

Введіть код ЄДРПОУ, або назву компанії у поле пошуку сервісу VKURSI. В досьє, перегляньте розділ “Графік перевірок”.

За матеріалами  «Дебет-Кредит»

Коментарі