В Україні почав працювати міжнародний автобусний перевізник FlixBus

Share Button

11 червня 2019 року найбільший оператор автобусних перевезень в Європі, компанія FlixBus, оголосила про свій вихід на український ринок.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян запевнив, що компанія FlixBus працює за унікальною бізнес-моделлю, яка передбачає партнерство з місцевими перевізниками, а це у свою чергу сприятиме розвитку місцевого бізнесу та інфраструктури, яка побудована навколо перевезень – заправки, сервіси з обслуговування автобусів, нові робочі місця. Також він підкреслив, незворотність переходу до конкурентних якісних автобусних перевезень, заснованих на використанні технологій та жорсткому дотриманні законів. Отож українських перевізників закликали долучатися до нової мережі та співпраці із компанією.

У 2019 році компанією заплановано здійснення автобусних перевезень до Німеччини, Польщі, Чехії, Австрії та Угорщини. Маршрути будуть здійснювати з Києва, Харкова, Дніпра, Одеси та Львову. Легкими хабами з’єднання будуть виступати такі міста як Краків, Будапешт, Берлін та Мюнхен. Окрім того, компанією оголошено про старт продажу квитків з Києва за 5 напрямками (Кельн, Росток, Карлсруе, Штутгарт та Відень) за цінами від 5 до 15 євро.

FlixBus — це молода компанія-перевізник, яка пропонує нову концепцію подорожей, включно з онлайн-системою бронювання та продажу квитків, безкоштовного Wi-Fi в автобусі, функції відстеження автобусів в режимі реального часу по GPS тощо.

Джерело: Міністерство інфраструктури

Коментарі