Потужні паводки на заході України

Share Button

Сьогодні, 24 червня, головною новиною дня стала негода і її наслідки для Західної України. Відомо, що Прем’єр-міністр Денис Шмигаль уже відправився на Прикарпаття і, судячи з публікацій у соцмережах його супроводжуватиме Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Нагадаємо, сильні паводки зачепили Прикарпаття, Буковину та Закарпаття.

За ранішньою інформацією від Управління ДСНС у Івано-Франківській області підтоплено 15 районів, понад 5000 житлових будинків, пошкоджено сотні кілометрів автодоріг, зруйновано 90 мостів.

На Івано-Франківщині наразі загинуло троє людей.

Сьогодні через негоду на Івано-Франківщині перекрили рух на дорогах державного значення. Серед іншого, потужний паводок завдав шкоди елітному гірськолижному курорту «Буковель», а отже – всім працевлаштованому там персоналу та підприємцям, що надають супутні послуги.

Враховуючи таку жахливу ситуацію, хочемо звернутися з наступною пропозицією.

Шановні власники малого бізнесу і ФОПи Прикарпаття, Буковини, Закарпаття, ми переконані, що біда повинна гуртувати людей. Отож, якщо вам потрібна інформаційна підтримка – портал «Роботодавець» готовий її надати. Розповідайте про конкретні й реальні проблеми, з якими зіткнувся ваш бізнес і не лише через паводки – ми зробимо все, щоб про це получи у столиці.

Коментарі

Залишити відповідь