Спільне засідання Ради Спілки орендарів і підприємців України та Асоціації роботодавців торгівлі та комерційної сфери економіки України

Share Button

Шановні колеги!

Маємо честь проінформувати Вас, що 09 грудня 2016 року в Українському Домі відбулося спільне засідання Ради Спілки орендарів і підприємців України та Асоціації роботодавців торгівлі та комерційної сфери економіки України, на якому були присутні, за винятком Луганської області та Автономної Республіки Крим, представники регіональних організації роботодавців фактично зі всієї України.

В засіданні взяли участь народні депутати України Оксана Продан та Олександр Кірш – віце-президент Спілки, а також голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник, Костянтин Марчук – заступник голови Ради Об`єднання організацій роботодавців України, Сергій Савчук – національний координатор Міжнародної Організації Праці в Україні та Ольга Тарасенко – член Української частини платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, а також інспектор Ради бізнес-омбудсмена Юліана Ревюк.

В порядку денному: регуляторно-податкова політика, а також проблеми розбудови соціального діалогу та громадянського суспільства в євроінтеграційному контексті.

Пропонуємо Вашій увазі проект Резолюції зібрання та Програмні положення діяльності на 2017-2020 роки.

http://robotodavets.org.ua/wp-content/uploads/2016/12/REZOLYUTSIYA-RADA-2016.doc

http://robotodavets.org.ua/wp-content/uploads/2016/12/Programni-polozhennya-na-9-12-16.doc

Дещо пізніше будемо мати можливість запропонувати ці документи доопрацьовані з врахуванням всебічних зауважень та пропозицій.

Будемо раді, якщо Ви зможете скористатися баченням Спілки орендарів і підприємців України та Асоціації роботодавців торгівлі та комерційної сфери економіки України у своїй діяльності.

З задоволенням скористаємося і Вашими пропозиціями та критичними зауваженнями.

 

З повагою, Президент Спілки орендарів і підприємців України

Віктор ХМІЛЬОВСЬКИЙ

Коментарі